Internet kladionica 10Bet

kladionica 10Bet je osnovan 2003 godine i od tada je 10bet narastao i postao jedna od vodecih i najomiljenijih internet kladionica sa najboljim koeficijentima i uslugom za cijelu populaciju kladitelja u svijetu. 10Bet danas je jedna od najboljih svjetskih kladionica,služec'i iskustvom i novinama za kladitelje u više od 90 zemalja i sa iznimnom ponudom koju posjeduje rijetko koja kladionica.To uljuc(uje:

1. Veliku selekciju liga,mnoge vrste kla?enja te kla?enje uživo

2. Visoke limite (do 100,000GPB na pojedinu okladu)

3. Specijalne oklade (npr,”razlic(ite igre”) dostupne samo na 10Bet.com

4. Jednostavno baratanje novcem kroz razlic(ite moguc'nosti plac'anja.

5. Brze isplate

I to sve sa obavezom da objavi najvece i najranije objavljene koeficijente dan za danom.

Licencirana i regulirana u U.K

10bet je potpuno licencirana i ozakonjena u U.K-Mi za naše mušterije osiguravamo najsigurnije kla?enje na svijetu.

Nema poreza

Kladjenje sa 10betom je neoporezivo bez obzira iz kojeg dijela svijeta se kladite.

Privatnost i Sigurnost

10Bet nikad nec'e otkriti nijednu informaciju o klijentu bilo kojoj trec'oj strani pod nikakvim uvjetima te nec'e zamijeniti mailing listu sa nijednom drugom kompanijom – to su principi kojih se mi držimo i njima smo odani.

10Bet koristi moderne sigurnosne linkove (SSL) na svim web stranicama koje koriste vaše privatne informacije te tako?er najnovije i najuc(inkovitije vatrozidove na svim našim serverima.Sve ovo skupa c(ini jednu veliku sigurnu cjelinu a sve zbog oc(uvanja vaše privatnosti i održanja visokog nivoa sigurnosti.

Servis za korisnike

10Bet ima 24 sata otvoren servis za korisnike da bi vam na najprofesionalniji nac(in pružio informacije o bilo kakvim upitima koje možete imati.