Internet kladionica Pinnacle Sports

kladionica Sportska internet kladionica Pinnacle Sports je dio kompanije Pinnacle Sports, jedne od vodecih svjetskih kompanija za online kladjenje Oni su licencirani i regulirani od strane u Ujedinjenog Kraljevstva za vodjenje kladionice i regulirana je zakonima Ujedinjenog Kraljevstva koji su u podrucju kladjenja najpriznatiji u svijetu. .Kladionica Pinnacle Sports nudi siroko izbor sportova za kladjenje.Americki fudbal, Bejzbol, kosarku, Boks, Kriket, pikado, nogomet, golf, rukomet, Hokej, Motor sport, Ragbi, Snooker, plivanje,fudbal, tenis, odbojka ,zimskih sportova i sve ostale sportove.

Za kladenje vam je na izbor oko 20 razlicitih valuta. Uplate možete vršiti kreditnom karticom, bankovnim transferom, kao i mnogim alternativnim servisima Western Union, Quickpay, PayPal, Paybox, Paysafecard, Neteller, Webmoney, E-gold kao i Moneybookes.Primaju VISA, Eurocard, Mastercard i Diners kartice kao i još nekoliko manje zastupljenih. Ono što Pinnacle kladionicu izdvaja iznad konkurencije su najviši tecajevi koji možete pronaci na netu na najatraktivnija natjecanja, posebno nogomet i americ(ke sportove, ponekad i s marginom kladionice od samo 2,5%! To nigdje ne možete pronac'i. Na manje atraktivna natjecanja margina je nešto vec'a, ali i dalje Pinnacle nudi tec(ajeve me?u višima.

Korisnicka podrša i pomoc

Ukoliko imate bilo kakvih problema možete se obratiti njihovoj korisnickoj podrsci koja je dostupna 24/7,iz vecine evropskih zemalja imaju besplatne telfonske linije za podrsku korisnicima,za vise informacija pogledajte na stranici suport 24/7 na njihovom sajtu. Pinnacle Sports relativno brzo odgovara na vaša pitanja. Pinncale Sposrt kladionica kladionica