Unibet Internet kladionica

kladionica Unibet je jedna od najvecih internet kladionica sa preko 3 milion klijenta koji imaju otvorene kladionicke racune.Unibet kladionica je jedna od vodecih online kladionica koja je osnova 1997.godine.Dionice Unibet Grupe kotiraju na Stockholmskoj berzi.Unibet je jako popularna kladionica na skandinavskom tržištu, te se nalazi medu najvecim europskim online kladionicama sa 3 milijuna igraca iz preko 150 zemalja. Unibet ponuda sportova ukljucuje 25 sporta te financije/politika i show-business kategorije. U ponudi su i SuperToto i SuperScore jackpot igre gdje sa malim ulogom od 0.10 EUR se može osvojiti velika jackpot nagrada.Ponuda americkih sportova ukljucuje sva važnija natjecanja: NFL, NBA, MLB, NHL...Stranice Unibet kladionice su prevedene na 24 jezika medu kojima je i hrvatski jezik.Unibet podrzava 13 valuta u kojima je moguce voditi racun, medu podržanim valutama se nalazi i hrvatska kuna.

Registriranje novog racuna

Da biste registrirali novi racun kod Unibeta, kliknite na “Otvori racun” u okviru Moj Unibet na gornjoj desnoj strani bilo koje internetske stranice Unibeta. Tri koraka ce vam oduzeti samo nekoliko minuta, a postupak se mora proci samo jednom. Nakon toga ste spremni igrati za pravi novac. Djetanje upute za otvaranje racuna .

Registracija. Ovdje navodite Vaše osobne podatke. Pravilno ispunite sva polja i pritisnite “Registriraj”. Sada ste c(lan Unibeta!

Uplata. Odaberite nacin uplate, upišite detalje i uplatite Vašu prvu uplatu na Vaš Unibet racun. Ako želite, Vaše detalje o uplacivanju možete navesti i kasnije - s igranjem možete zapoceti odmah koristec'i "lažni novac", ali se za igranje pravim novcem morate vratiti i izvršiti uplatu.

Igra. Ako ste izvršili uplatu, spremni ste kod Unibeta igrati za pravi novac. Dobru zabavu i sretno! Nekoliko stvari imajte na umu za vrijeme registracije. Kod Unibeta možete registrirati samo jedan racun.

50% Risk Free Bet Bonus besplatna oklada od 15 eur za sve koji prvi put otvore racun kod unibeta