Party Bingo

kladionica Party Bingo je osnovan 1997 godine,Party Bingo je dio kompanije PartyGaming, jedne od vodecih svjetskih kompanija za online kladjenje i kockanje na internetu poznate po njihovom online pokeru Party Poker. Party Bingo funkcioniše na Flash softwaru tako da nije potrebno ništa downloadovati.Na Party Bingo mozetete igrati bingo na internetu sa od po 90 loptica kao i Bingo sa 75 loptica.Party Bingo je dostupan 24h dnevno tako da u svako doba dana mozete igrati bingo online i ostale igre koje su u ponudi Party Binga

Gif Banners

Bettson Bingo

kladionica online Bettson Bingo nudi sve što jedna velika online bingo dvorana treba. Brza isplata, odlicna usluga i sto je najvažnije jedno nevjerojatno Bingo iskustvo. Bettson Online Bingo nudi dve lijepo dizajnirane Bingo dvorane, chat uzivo sa osytalim bingo igracima,podrska je dostupna 24 / 7. betsson internet bingo igranje nikad nije bilo jednostavnije , jednostavno klikom otvorite racun i igrajte bingo 24/7h,igrati Betsson Bingo mozete igrati u bilo koje doba dana. Betsson Bingo svim novim igracima koji otvore racun kod Bettson Binga nudi bonus 100% od prvog depozita do 100 eura.Vise informacija bonusu potrazite na Bettson sajtu.

Posetite Betsson Bingo

Expekt Bingo

kladionica Expekt Bingo možete igrati u razlicitim dvoranama a nakon odabira dvorane Bingo igra biti ce ucitana u pop-up prozoru. Igra je možda vec u tijeku i sada je idealno vrijeme za kupovinu kartica za novu igru koja obicno pocinje za manje od dvije minute. Bingo možete igrati u nekoliko dvorana: - U '75 ball0 bingo dvorani cekaju vas klasicne bingo kartice sa cijenom izmeu €0,25 i €1,0 po kartici. Chat sobe dostupne su na engleskom, poljskom, danskom i skanidnavskom. - “Max 12 bingo 90” nudi se u '90 ball0 bingo dvorani sa cijenom kartice od €0,25. Igrac može kupiti najviše 12 kartica. U ovoj dvorani možete koristiti europske chat sobe u kojima je primarni jezik engleski no možete koristiti i bilo koji drugi jezik. - Tematske sobe - s vremena na vrijeme moci cete igrati bingo i u posebnim tematskim sobama (npr. Soba 'CM mjeseca', Soba za Valentinovo itd.) U posebnim sobama uvijek možete pronaci nešto novo a redovito vas cekaju i posebne pogodnosti. Na Expekt Bingu mozete osvojiti jakcpot na gotovo svakoj igri u bilo dvorani 24 sata na dan! U ponudi je nekoliko razlic(itih jackpota - do jednih možete doci na jednostavan nacin dok c'ete se za druge morati potruditi no ceka vas i veca nagrada! .

"Jackpot 90 je 90-ball jackpot. Jackpot zapocinje sa €90 a zatim se povecava. Možete ga naci u 90-ball sobi i osvojiti u svakoj igri. Kako bi osvojili jackpot, trebate dobiti Full House u 52 ili manje poteza.

"Jackpot 300" je jackpot u vrijednosti od €300. Da bi osvojili Jackpot morate pogoditi sve brojeve na nekoj od Vaših bingo kartica u 55 pokušaja. Jackpot 300 možete pronac i u 75-ball bingo sobama.

Diamond Jackpot možete pronaci u Skandinavskoj bingo dvorani. Vezan je uz nekoliko igara a dostupan je barem jednom svakog sata. Diamond Jackpot jedan je od najvecih na expektu a uvjeti osvajanja razliku se od igre do igre. Jackpot pocinje na 100€ i raste velikom brzinom dok ga ne osvoji netko od igraca.

Star Jackpot možete pronaci u Medjunarodnoj bingo dvorani. Vezan je uz nekoliko igara a dostupan je jednom svakog sata. Star Jackpot jedan je od najvecih na expektu a uvjeti osvajanja razliku se od igre do igre. Jackpot pocinje na 100€ i raste velikom brzinom dok ga ne osvoji netko od igraca.

Expekt Bingo Bonus - 100% Bonusa na prvu uplatu u expekt Bingo!

Expekt Bingo nudi bonus dobrodoslice svim novim bingo igracima koji otvore racun kod expekt binga i uplate prvi depozit.Bonus je 100% od prvog depozita sve do 150 eura,znaci uplatite 150 eura Expekt Bingo vam poklanja jos 150 eura,i na vasem expekt bingo racunu nimacete 300 eura.

Bet365 Bingo

kladionica Bet365 Bingo je dio poznate online kladionice bet365.Bet365 je pokrenuo bingo sredinom 2008 god i za kratko vrijeme je postao jedno od najpopularnijih sajtova na internetu gde se moze igrati bingo online.Bet365 Bingo igra važnu ulogu u online bingo svijetu.Bet365 Bingo mozetete igrati na internetu po 90 loptica kao i Bingo sa 75 loptica.Bet365 Bingo mozete igrati 24h dnevno. Bet365 Bingo Bonus Bet365 Bingo nudi bonus dobrodoslice za sve nove igrace koji otvore racun i uplate prvi depozit,bonus je 200% od uplacenog vdepozita,naprimjer uplatite 50 eura na racun ce te dobiti dodatnih 100eura .