Internet kladionica Interwetten

kladionica online Interwetten je online kladionica koja vec 15 godina egzistira i ima iskustvo u internet kladjenju.Kladionica Interwetten je osnovana 1990 kao kladionica za telefonsko kladjenje,pojavom inerneta postaje jedna od prvih online kladionica.Interwetten je jedna od vodecih internet kladionica sa ponudom od 10 000 razlicitih dogadjaja nedeljno.

Ponuda kladionice obuhvaca oko 30 sportskih kategorija, od odlicne nogometne ponude, hokeja na ledu, tenisa, americkog nogometa, baseballa, košarke, boksa, kriketa, hokeja na travi, golfa, rukometa, vaterpola, brojnih moto utrka, zimskih sportova. Uglavnom možete biti sigurni da su svi popularni sportovi zastupljeni. Razrada oklada je bogata i zavisi od dogadjaja, popularni dogadjaji kao npr. utakmice lige prvaka nude vam i do 30 tipova oklada pocevši od fikseva, azijskog i europskog hendikepa, over/under, toc(nih rezultata, strijelaca, poluvrijeme/kraj, te desetke drugih opcija.

Interwetten osim kladionice pruža uslugu igranja pokera, casino igara te kladionicarskih igara . Interwetten vam daje bonus od 50% na vaš prvi ulog do iznosa od 111€. Dakle ukoliko uplatite 222eura na racunu cete imati besplatnih 111eura. Interwetten je preveden na hrvatski jezik.