Expekt Bingo

kladionica Expekt Bingo možete igrati u razlicitim dvoranama a nakon odabira dvorane Bingo igra biti ce ucitana u pop-up prozoru. Igra je možda vec u tijeku i sada je idealno vrijeme za kupovinu kartica za novu igru koja obicno pocinje za manje od dvije minute. Bingo možete igrati u nekoliko dvorana: - U '75 ball0 bingo dvorani cekaju vas klasicne bingo kartice sa cijenom izmeu €0,25 i €1,0 po kartici. Chat sobe dostupne su na engleskom, poljskom, danskom i skanidnavskom. - “Max 12 bingo 90” nudi se u '90 ball0 bingo dvorani sa cijenom kartice od €0,25. Igrac može kupiti najviše 12 kartica. U ovoj dvorani možete koristiti europske chat sobe u kojima je primarni jezik engleski no možete koristiti i bilo koji drugi jezik. - Tematske sobe - s vremena na vrijeme moci cete igrati bingo i u posebnim tematskim sobama (npr. Soba 'CM mjeseca', Soba za Valentinovo itd.) U posebnim sobama uvijek možete pronaci nešto novo a redovito vas cekaju i posebne pogodnosti. Na Expekt Bingu mozete osvojiti jakcpot na gotovo svakoj igri u bilo dvorani 24 sata na dan! U ponudi je nekoliko razlic(itih jackpota - do jednih možete doci na jednostavan nacin dok c'ete se za druge morati potruditi no ceka vas i veca nagrada! .

"Jackpot 90 je 90-ball jackpot. Jackpot zapocinje sa €90 a zatim se povecava. Možete ga naci u 90-ball sobi i osvojiti u svakoj igri. Kako bi osvojili jackpot, trebate dobiti Full House u 52 ili manje poteza.

"Jackpot 300" je jackpot u vrijednosti od €300. Da bi osvojili Jackpot morate pogoditi sve brojeve na nekoj od Vaših bingo kartica u 55 pokušaja. Jackpot 300 možete pronac i u 75-ball bingo sobama.

Diamond Jackpot možete pronaci u Skandinavskoj bingo dvorani. Vezan je uz nekoliko igara a dostupan je barem jednom svakog sata. Diamond Jackpot jedan je od najvecih na expektu a uvjeti osvajanja razliku se od igre do igre. Jackpot pocinje na 100€ i raste velikom brzinom dok ga ne osvoji netko od igraca.

Star Jackpot možete pronaci u Medjunarodnoj bingo dvorani. Vezan je uz nekoliko igara a dostupan je jednom svakog sata. Star Jackpot jedan je od najvecih na expektu a uvjeti osvajanja razliku se od igre do igre. Jackpot pocinje na 100€ i raste velikom brzinom dok ga ne osvoji netko od igraca.

Expekt Bingo Bonus - 100% Bonusa na prvu uplatu u expekt Bingo!

Expekt Bingo nudi bonus dobrodoslice svim novim bingo igracima koji otvore racun kod expekt binga i uplate prvi depozit.Bonus je 100% od prvog depozita sve do 150 eura,znaci uplatite 150 eura Expekt Bingo vam poklanja jos 150 eura,i na vasem expekt bingo racunu nimacete 300 eura.