Bwin online kladionica

kladionica Bwin je jedna od najvecih Evropskih online kladionica. Bwin nudi dnevno do 8000 oklada u više od 80 sportova.Kladionica Bwin je sponsor AC Milana, Real Madrida, Bayern Munchena.Bwin ima preko 13 milijuna korisnika diljem svijeta. Bwin kladionica stalno nudi razne bonuse i promotivne ponude. Stranica je prevedena u 20-tak jezika a medjuu njima su hrvatski i slovenski.Bwin ponuda je podijeljena na sportsko kladjenje, Bwin poker, Casino igre.

BWin uplate prima putem Moneybookersa, kreditnim karticama Visa / Visa Electron i Mastercard, bankovnim transferom,karticom FreeBet. Osim bankovnog transfera koji traje 3-5 radnih dana, ostale navedene uplate su instant i odmah se možete poceti kladiti.Minimalna uplata je 10 eura, dok minimalni ulog iznosi 0.5 EUR. Najbrža uplatita je(odmah) Kreditnom/Debitnom karticom i Moneybookersom. Bwin veliku paznju posvecuje sigurnosti i zaštiti vaših podataka, tako da se novcane transakcije provode pod velikom sigurnošcu.

Bwin nudi razlicite bonus promocije za nove klijente i postojece korisnike. Preporucljivo je s vremena na vrijeme posjetiti Bwin web-stranicu..