Betsson online kladionica

kladionica Betsson kladionica je jedna od boljih online kladionica. Betsson nudi široki spektar igara za novac u bezbednoj i korisnicima prilagodenoj okolini za igru. Betssonov portfolio trenutno sadrži: Kladionicu, Kladenje razmenom{betting-exchange}, Kazino, Poker, Igre, Greb Srecke, Bingo i Trgovac.Najjaca strana Betsson kladionice su solidne kvote i mnoštvo sportova u ponudi za kladenje:od fudbala,hokeja na ledu, tenisa, basjzbolaballa, košarke, boksa, kriketa, hokeja na travi, golfa, rukometa, vaterpola, moto utrka do zimskih sportova.Otvaranje racuna kod Betsson online kladionice je veoma lako i jednostavno.

Podrzavaju uplate preko Moneybookers servisa i kreditnim karticama (podržane su Mastercard i Visa). Ostale podržane mogucnosti su uplate Neteller i Click2Pay servisima, te Paysafe karticama. Sve navedene uplate su instant i bez provizije, a minimalni depozit je 10 EUR.

Betsson je od skoro pored mnostva drugih jezika uveo i Srpski a takode i korisnicka podrska je dostupna na Srpskom.

Betsson nudi svim novim Korisnicima Kladionice primamljiv bonus pri prijavljivanju. Ponuda važi samo u odredjenom periodu,provjerite na njihovom sajtu dali je bonus jos u ponudi. Otvorite racun I deponujte novac, i dobicete 100% bonusa na vašem sledecem depozitu. Na primer: Deponujte €20 I dobijte bonus od €20. Deponujte €10 I dobijte bonus od €10, I tako dalje.

Maksimum bonusa je €20.

1. Kada ste završili sa registracijom, onda morate deponovati novac da mi mogli da igrate. To može biti uradjeno putem kreditne kartice, bankarskog transfera, ili putem Internet banking-a.

2. Kada ste deponovali novac na vaš Betsson racun, potom idite na stranicu Moj raccun, kliknite na Dostupni/Aktivni bonusi link u meniju na levoj strani i aktivirajte vašu bonus ponudu klikom na dostupne bonuse.

3. Potom odlucite koliko veliki bonus želite, tako što odvajate deo vaših dostupnih sredstava za kladjenje u Betsson Kladionici.

4. Posle toga, možete poceti da se kladite!

Pobrinite se da ne položite opkladu u Kladionici pre nego što zatražite vaš bonus! U suprotnom necete biti u mogucnosti da tražite bonus.

Kliknite ovde i pokupite bonus