Expekt online kladionica - online kladjenja

Expekt je osnovan 1999 u Londonu. Expekt je 100% online kladionica jer nemaju offline kladjenje kao sto imaju neke druge kladionice. Oni su bili medju prvima kladionicama koje su dodale poker i casino u svoj portfelj.U posljednjih nekoliko godina rast Expekta je vrlo impresivan i sada je medju vodecim svjetskim online kladionicama s više od 1.000.000 medjunarodnih klijenata.

Expekt.com jedna od najvecih europskih online kladionica sa tradicijom i iskustvom u poslovanju od 1999. godine.

Ponuda Expekta je vrlo velika i raznovrsna.Kvote kod expekt kladionice su dosta više od prosjeka.

Ponuda Expekt kladionice obuhvaca razne sportove od fudbala,hokeja na ledu, tenisa, basjzbolaballa, košarke, boksa, kriketa, hokeja na travi, golfa, rukometa, vaterpola, moto utrka, zimskih sportova,do ponude dogadjaja iz društvenog i politickog života. Razrada oklada je takodjer bogata od fikseva, azijskog i europskog hendikepa, over/under, tacnih rezultata, strijelaca, poluvrijeme/kraj, do gomile drugih opcija. Ponuda Expekt kladionice obuhvaca i fudbalske lige Hervatske,Slovenije, BIH i Srbije Expekt u svojoj ponudi ima SuperToto natjecanje. Za samo 0.10 Eura možete se okušati srecu ,u toj igri prognozirate ishod 14 odabranih utakmica za nagradu od 100.000 Eura.

Expekt online kladionica je dostupna na 26 svjetskih jezika medu kojima je i hrvatski jezik.

Expekt nudi 50€ bonusa za nove igrace! Otvorite racun u expektsportskoj kladionici i uzmite 100% bonusa na prvu uplatu sve do 50€! Izvršite svoju prvu uplatu na expekt kladionicarski racun poklonice vam 100% bonusa na prvu uplatu do €50!>>>>

KLIKNITE OVDJE I UZMITE BONUS 50,00 EUR!